Undgå at tage på på ferien

1 min at læse

ferie

Det er super lækkert at være på ferie, og det er virkelig noget som alle bør unde sig selv. Men på ferien slapper man også lidt mere af, man spiser en del mere, og der er faktisk også mange der ender med at tage en masse på efter at de har været på ferie. Og det er jo ikke så sjovt at komme hjem efter en ferie og for det første skulle vende sig til at være på arbejde igen, og så for det andet kæmpe mange måneder med at tabe de ekstra kilo man har fået.

Så er det alligevel nemmere bare at sørge for at de ikke kommer der til at starte med.

Derfor får du her at par råd til hvad du kan gøre for at undgå at tage på på ferien.

Spis efter 5 2 kuren

Det første du kan gøre er at spise efter 5 2 kuren når du er på ferie. Denne fantastiske kur som du kan læse mere om på denne side går ud på at du har et par dage hvor du ikke spiser særlig meget. Det er godt forstået på den måde at det betyder at du kan spise som du vil de andre dage, og det gør at du rigtig kan nyde ferien. For det er ærgerligt at skulle sige nej til is eller mad bare fordi man er på ferie.

De dage der kan være gode til 5 2 kuren er særligt rejsedage, for her spiser man alligevel ikke så meget alligevel. Men hvis du synes det er lidt for hårdt at være på 5 2 kuren i feriedagene er det faktisk okay, så kan du bare gøre det inden eller efter ferien og så taber du hurtigt de kilo der er kommet for meget på.

Dyrk motion

Man kommer nemt til at glemme at dyrke motion når man er på ferie, og det er synd for det er en rigtig god måde at undgå at tage på, samtidig med det også kan være en god måde at være på ferie på. Tag en løbetur der hvor du er og se byen og området på en anden måde eller se om der er et sted hvor du kan komme ud at løbe. Der er mange muligheder, men uanset hvad er det en god ide at få bevæget sig – og så kan det også være en hyggelig og anderledes måde at være sammen med familien på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *