Umbraco CMS-udvikling

3 år siden |  0 comments  |  Bloggens blog

Umbraco er et populært open-source CMS, der er blevet udviklet af .Net. De har i alt 125.000 produktionshjemmesider, hvilket gør dem meget velansete. Hos 1902 kan de tilbyde nogen forskellige ting såsom at udarbejde grafisk design af din umbraco løsning. Derudover udvikling og installation og installationen af indkøbte moduler. Ydermere kan de videreudvikle dine moduler, hvis du ønsker at det skal arbejde sammen med nogen allerede eksisterende hjemmesider eller portaler. Der tilbydes oplæring i systemet samt vedligeholdende af systemet løbende. Der sikres en god integration imellem din hjemmeside og andre systemer.


CMS'er kan hostes fra mange forskellige udbydere i Danmark. For at få systemet til at virke, skal det køre på Windows server. Ydermere tilbyder systemet også, at hvis du mangler en partner eller du har en god ide til en virksomhed, så har de et partnerprogram, du kan benytte. Igennem dette program vil du være ansvarlig for marketing, salg og kunderelationer og de vil være ansvarlige for teknik og udvikling. I de opgaver der kræver en forståelse for den danske kultur, det laves i Danmark hvorimod de mere simple opgaver kan videregives til Filippinerne, hvor der er lavere lønninger.

Forskellige kompetencer hos 1902 Software




Der tilbydes nogen forskellige kompetencer, som f.eks. webshopudvikling, der er en af de absolut spidskompetencer. En anden kompetence er webudvikling, hvor der tilbydes udvikling og design af denne. Ved den grafiske afdeling er der et stort hold dygtige grafiske designere ansat, der kan lave alle slags opgaver. Disse opgaver kan dårligt nok beskrives, men skal snarere ses med egne øjne. I lyset af udviklingen inden for app's og mobilmarkedet, er der valgt at have ansat dygtige programmører, der kan udvikle til dette marked. Der udvikles til forskellige formater, som fx android, iOS og Windows 8. Under deres kompetencer har de også et tilbud om, at redde dit IT-projekt. Nogen får måske startet nogen projekter op, der ikke går helt hensigtsmæssigt og det kan de derfor overtage og dermed få på rette vej igen. Oftest kan det godt betale sig at overgive projektet til dem også selvom man måske føler, at projektet fuldstændig er dødsdømt. Hvis du har en opgave liggende, som du gerne vil have sendt, kan den oftest blive lavet på under 24 timer. Dertil hvis du har god ide, kan du tage kontakt til Peter Skouhus allerede nu, der tilbyder fifty-fifty partnerskaber.

Nyttig information hos 1902 software


Der lægges stor vægt på, at samarbejdet foregår på den mest hensigtsmæssige måde. Der er stor erfaring med samarbejde, så selvom de har nogen guidelines, kan det selvfølgelig altid blive tilpasset individuelt til den enkeltes ønsker og behov. Alle aftaler er arrangeret på dansk, da også indehaveren af firmaet er dansker. Når der er en klar strategi for projektet og det er klar til at gå i gang, vil der blive skiftet sprog til engelsk. Som kunde skal man selv komme med ønsker eller udarbejde en såkaldt krav-specifikation eller gøre det i selskab med en medarbejder hos firmaet. Det er kundens ansvar at der beskrives fuldt ud hvad det pågældende skal indeholde uanset om det er hjemmeside, app osv. Selve beskrivelsen af ønsker – kravspecifikationen – skal være udarbejdet på engelsk. Ud fra den beskrevne kravspecifikation kan der dernæst blive udregnet en estimeret pris for projektet eller fastsætte en fast pris. Den faste pris forudsætter dog, at der ikke vil forekommer store ændringer i projektet. Rent prismæssigt vil de første samtaler være gratis, det er først efter at kunden har leveret en færdig kravspecifikation, at der vil begynde at blive beregnet priser. Når projektet er i afslutningsfasen, er det ofte, at kunden har ændringer eller tilføjelser, som ofte kan være tidskrævende, og derfor bliver de udført via betaling per time.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den store guide til Roulette systemet

Gåden bag rouletten. Roulette systemer er måder at spille roulette på, så du vinder flest penge muligt. Mange har prøvet at forudse hvordan roulettespil forløber og hvad resultatet i sidste ende bliver – matematikere og statistikkere har prøvet at fi...

Read More...

Hvad er en Pivottabel?

I dagens samfund bruger man jo som bekendt typisk computere til alt form for kommunikation og regnskabsføring. Selv i skolerne lærer man at betjene computere til at gøre disse ting. Der er naturligvis de klassiske skriveprogrammer, som er ret lige ti...

Read More...