Ulla vandt både i lotto og i kærlighed

1 min at læse

43-årige Ulla har købt en lottokupon hver eneste uge, så længe hun kan huske. Da hun var barn, var det en hyggelig onsdagstradition at gå den korte vej til kiosken på hjørnet med faren, og da Ulla som ung flyttede hjemmefra tog hun onsdagstraditionen videre på egen hånd. Troligt hver eneste uge. Det har været en lille rutine igennem hele hendes liv, og hun har altid nydt den lille spænding hver gang tallene skulle tjekkes (gå til Ullas tjekkeside). Hun har dog aldrig vundet andet end et par småbeløb, i hvert fald ikke før en ganske almindelig onsdag, hvor heldet var med hende, og hun vandt et femcifret beløb. Hvem skulle have troet det? I hvert fald ikke Ulla – men hun lagde hurtigt en plan for, hvordan hun bedst kunne fejre den glædelige overraskelse.

Tog til Mallorca for at fejre heldet

Ulla besluttede sig med det samme for, at den uventede men kærkomne lottogevinst skulle bruges på noget, der var lige så særligt for hende, som dét at vinde: En lang ferierejse. Som travl og engageret karrierekvinde havde Ulla ikke haft tid til at rejse, eller for den sags skyld holde fri overhovedet, i de sidste mange år, men nu skulle det være. Nærmere bestemt en ferietur til Mallorca, yndlingsdestinationen fra barndoms- og ungdomsårene. Her havde hun tilbragt mange sommerferier med både familie og venner, og hun glædede sig usigeligt til at vende tilbage til den ø, hun mindedes så meget fra. Det føltes helt rigtigt at indløse lotte-gevinsten og bestille flybilletter, og inden længe sad Ulla på flyet med destination mod den spanske ø, der skulle danne rammen for de kommende ferieuger.

Hotellet var smukt og luksuriøst og beliggende i udkanten af en charmerende lille uforstyrret by. Så snart hun ankom, kunne Ulla mærke feriefreden indfinde sig i kroppen. Af symbolske årsager havde hun desuden taget den vindende lottokupon med sig, og hun lagde den frem på natbordet, så hun hver aften, efter en dejlig solrig dag på Mallorcas smukke strande eller på opdagelse på spændende markeder, kunne sætte pris på årsagen til denne dejlige ferie.

En ekstra gevinst

Hvad Ulla ikke havde forudset var, at selve pengene, hun vandt, ikke var den eneste gevinst, som hendes pludselige held i lotto førte med sig. Det skulle nemlig vise sig at en munter aften i hotellets restaurant mundede ud i et afgørende møde med en ganske særlig mand, Carsten. Han var sådan set også på Mallorca for at nyde en ferie i sit eget selskab – men Carsten endte med at ville tilbringe en del mere tid med Ulla som bestemt ikke havde noget imod det. De tilbragte nu de solbeskinnede dage sammen, hvilket også fortsatte da de begge to vendte hjem til et mere sneklædt Danmark. Tænk at en lille hverdagsrutine som at købe en lottokupon skulle ende med at føre til kærligheden. Ulla havde bestemt ikke forventet det, men hun var ikke desto mindre gladere end nogensinde før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *