Skønhedsprodukter hos Biotherm

1 min at læse

skønhed

Som kvinde forstår de fleste sikkert, hvor vigtigt det er at have gode og effektive skønhedsprodukter.

Dog er det ikke altid nemt at finde ud af, hvilke slags skønhedsprodukter man leder efter, og i så fald hvilket mærke man skal vælge at købe i sidste ende. Går man i Matas eller specialforretninger, kan man søge råd hos ekspedienterne, der ofte har en faglig eller personlig anbefaling, de kan give til en. De kender desuden varerne og burde kunne fortælle om dem alle.

Men hvad så hvis man foretrækker at købe over nettet? I dette tilfælde kan man starte ud med diverse tilbudssider, der altid har nedsatte varer af det ene eller andet mærke. Så kan man altid starte med at vælge det billigste, man finder, eller vælge det produkt, der har solgt bedst. Når det er et populært mærke, er det som regel et tegn på, at mange har fundet produktet godt.

Er man stadig i vildrede om, hvilket produkt man skal vælge, kan man også vælge en grundigere tilgang til situationen og simpelthen undersøge de enkelte mærker og produkter fra en ende af.
Her kunne man starte med skønhedsprodukter fra Biotherm.

Navnet Biotherm

Selve navnet ”Biotherm” består af bio- og therm. Bio stammer oprindeligt fra græsk og betyder ”liv”. Navnet indikerer altså, at produkter fra Biotherm har noget at gøre med liv, sandsynligvis menneskers liv, og naturen. Den sidste del af ordet, therm, kommer også fra græsk og betyder en grænse eller afgrænsning. Det anvendes som regel i forbindelse med fagudtryk, og det tilføjer derfor en faglighed og ekspertise til navnet. Det kan altså tolkes sådan, at Biotherms skønhedsprodukter er naturlige, ikke-kunstige og rene produkter, som kan følge mennesket igennem hele livet. Desuden er Biotherms producenter, de faglige bag Biotherm, på ekspertniveau.

Biotherms skønhedsprodukter

Biotherm har flere forskellige kategorier inden for skønhedspleje. De overordnede kategorier er ansigtspleje, hud- eller kropspleje og pleje i forhold til solen.

Inden for kategorien ansigtspleje er der forskellige slags renseprodukter, fugtighedscremer, anti-age-cremer, serum og masker, tonere, makeup-fjernere og pleje til øjne og læber.

Inden for kategorien hud- og kropspleje er der også forskellige slags renseprodukter, iltgivende produkter, slankende og opstrammende produkter og dufte.

Inden for solplejen er der produkter til brug efter solbadning.
De 10 mest populære produkter hos Biotherm er deres Aqausource, som er en iltgivende gel, deres body milk med citrus til kroppen, deres Biosorce Lotion, hudlotion til normal eller tør hud, deres Aquasource Skin Perfection, en fugtighedscreme til alle hudtyper, deres Aquasource Night gel til fugtighedspleje om natten, deres Biosource Mousse, en lotion der renser og fugter, deres Blue Therapy Serum, som fjerner tydelige aldringstegn, deres Pure-fect Skin Toner og Pure-fect Skin for fedtet hud samt deres Skin Vivo Night, en anti-aging creme til nattebrug.

Hos Biotherm kan man dermed købe produkter, som man kan bruge til mange forskellige formål og til mange forskellige tidspunkter, ligegyldigt hvor gammel man er. På den måde hænger det meget godt sammen med, at man kan anvende produkterne hele livet, som navnet kan indikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *