Skal jeg vælge regntøj fra Helly Hansen…?

2 min at læse

Eller måske fra et andet mærke? Det er det spørgsmål man bliver nødt til at stille sig selv her når året er ved at gå på held, og regnen begynder at komme frem. For det regner meget meget mere her når det er efterår (selv om vi som danskere også godt kan synes at vores somre kan være lidt vel rigeligt våde), og man har næsten brug for et sæt regntøj til at klare sig igennem hvis ikke man skal gå ned med våde bukser og influenza.

Men hvad skal man så vælge, det er jo det der er det store spørgsmål. Skal man ud i noget regntøj fra Helly Hansen, den populære norske tøjgiganten der nærmest er blevet synonym med kvalitet, eller skal man prøve et af de andre gode mærker der også er derude? Eller skal man måske nøjes med at finde et eller andet billigt sæt regntøj som man kan gå i uden at skulle betale alt for meget for det? Der er mange ting at overveje, og her kommer vi med nogle gode råd til hvad du skal tænke over inden du køber.

Vælg den nyeste regntøjsteknologi

Det første råd vi kan give er at du skal vælge regntøj der er lavet med den nyeste teknologi, for der sker virkelig meget inden for udviklingen af regntøj (selv om det ikke umiddelbart er der man lige tror at der sker teknologiske landvindinger).

Den nyeste udvikling er at regntøjet afviser vandet i stedet for bare at gøre sådan at det ikke kommer igennem stoffet. Vandet får simpelthen ikke lov til at sidde fast på regntøjet, og det er der flere gode ting ved – for det første ser det fantastisk sejt ud, og for det andet kræver det bare at man ryster regntøjet en enkelt gang eller to, så er det tørt nok til at blive hængt ind i skabet.

Vælg regntøj der ikke er skadeligt

Hvis man læser denne artikel inde fra Politikken kan man se at der er en del af det regntøj som man kan købe på markedet der indeholder lidt flere kemikalier end godt er. Og det gider vi selvfølgelig ikke at have, så derfor gælder det om at vælge noget regntøj der ikke indeholder for meget gris.

Dit regntøj skal se godt ud

Det sidste råd vi kan give her er at du skal sørge for at det regntøj du køber også er noget der ser godt ud. Smag og behag er selvfølgelig forskelligt, så du kan nok ikke finde et enkelt sæt regntøj som alle i hele verden vil synes er pænt, men du kan godt finde noget som er pænt nok til at du kan have det på offentligt. Noget der er så pænt at du godt synes at du kan tillade dig at have det på foran dine kollegaer, noget som du synes at du godt kan tage på hvis du skal til møde eller til en komsammen.

Det er sjovt at man bliver nødt til at nævne det som et særskilt punkt, var det en almindelig jakke man snakkede om ville det jo være underforstået at den skulle være pæn. Men regntøj har haft en lang tradition for ikke at være særligt pænt. Men det er ikke alt regntøj der er sådan – som med alle produkter fra Helly Hansen har Helly Hansen regntøj et ret lækkert design der gør at man godt kan tage det på og vise sig for andre mennesker, og sådan er det efterhånden også blevet for mange af de andre mærker.

Vi håber at du har kunnet bruge vores råd om køb af regntøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *