Royal Copenhagen – en grundbase i skønhed

1 min at læse

Copenhagen Royal

Royal Copenhagen havde næppe forestillet sig, at de tilbage i 1775 skabte en evig klassiker og grundlaget for en succes, der fortsat varer ved. De fleste danskere ønsker at dække et bord eller drikke deres morgenkaffe med stel fra Royal Copenhagen. Om du er til det rene og hvide look i hvid riflet eller foretrækker et af de mange og smukke malede stel, det er helt op til dig selv.

Modeluner kommer og går. Også indenfor stel og service. Men der er stel, der er så smukke, at generation efter generation samler på dem og bruger dem til hverdag og fest. Den slags stel finder du hos Royal Copenhagen, hvor godt håndværk altid har gået hånd i hånd med smukt design.

Du kan gå på oplevelse i Royal Copenhagens fantastiske verden, og her kan du finde stel, der er lige så smukt og moderne, som da det blev skabt. Og her kan du finde det stel og det udtryk, der vil bringe denne skønhed hjem til dig selv.

Et ideelt gaveønske

Hvid riflet har i umindelige tider været basen for alt service fra Royal Copenhagen. Og det med god grund. En hvid base med riflet kant fra 1775, og en klassiker var født. Først i 2003 kunne hvid riflet købes, som det er, men indtil da var hvid riflet kernen i alt Royal Copenhagens stel, og det er det fortsat den dag i dag.

Og det med god grund. Du kan skabe det smukkest udtryk på ethvert bord med helt hvidt service. Den riflede kan gøre, at din opdækning adskiller sig fra alle de andres hvide tallerkener, både hvad angår udseende og kvalitet. For lige meget hvad, så kan kvalitet både ses og mærkes.

Og kan du ikke finde på, hvad du skal ønske dig til jul eller til din fødselsdag, så har du altid muligheden for at supplere ønskesedlen med hvid riflet. Det er altid på lager, og valgmulighederne gør, at du altid kan finde på noget at ønske dig eller selv give som gave til en kær ven eller et familiemedlem.

Royal Copenhagen påskeæg er et rent hit

Påskeæg fra Royal Copenhagen er mere end bare et påskeæg. Det er bebudere for forår og sommer og med håndmalede blomstermotiver på den velkendte, hvide baggrund. Og de skaber liv på denne årstid, hvor vi alle går og længes efter sol, varme, blomster, sommerfugle og saftige bær.

Serien med påskeæg er helt ny og er sat i produktion i 2016. Her kan du få Royal Copenhagen til påsken, som du kan hænge i dine vinduer eller fra en gren. Og du kan også få et meget smukt større æg, der enten ligger ned eller står op, der er perfekt til små chokoladepåskeæg til dig og dine gæster.

I den nye serie med påskeæg kan du finde den perfekte værtindegave til påskefrokosten og med denne gave vide, at værten vil kunne nyde sit æg og starte sin egen samling, så der kan pyntes op på behørig vis hvert år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *