Livet er nemmere med en frituregryde

2 min at læse

frituregryde

Med en frituregryde får man virkelig et godt produkt, der er anvendelig til et væld af forskellige opgaver. Alt fra avancerede friteringer af flere omgange på tid, til en simpel fritering af pommes frites. Det er nok for de fleste hovedargumentet for at købe en frituregryde, nemlig at lave pommes frites, som vi jo alle er så glade for herhjemme.
Det er en ganske nem proces at bruge apparaturet. Det handler sådan set bare om at have noget anvendelig olie, hælde det i gryden og så tænde den: så er man godt i gang. De fleste gryder vil herefter have forskellige indstillingsmuligheder, for eksempel tid og temperatur, som kan være gode at lære en smule at kende. Man kan prøve sig lidt frem og efterhånden finde ud af, hvordan man selv synes, resultatet bliver bedst – og hvis man gerne vil vide lidt mere om hvordan man gør kan man også læse inde på frituregryde.dk som er Danmarks største side om frituregryder.

Mulighederne med en frituregryde

Mulighederne er uendelige! Der findes så mange ting, der kan friteres. Til daglig tænker man måske ikke over det, men rigtig mange grøntsager og rodfrugter er lækre fra en frituregryde. Også kød kan puttes i den, specielt hvis man bruger en form for panering først. Der er altså et væld af muligheder, som man kan blive ved med at udforske, uanset hvad man gerne vil med gryden. Det er selvfølgelig helt fint bare at lave de ugentlige pommes frites i den – det er den fænomenal til. Hvis man laver dem i ovnen, som nogen gør, får de slet ikke den samme fornemmelse eller sprødhed. Og det er jo lige præcis det, mange folk søger. Det sprøde ydre kombineret med et lækkert og blødt indre.
Hvis man bruger en friture gryde i stedet for at bruge ovnen, er der også penge at spare på elregningen. En ovn kan nemlig være rigtig dyr i brug, afhængig af hvor gammel den er og så videre. Dertil skal man tænke på, at fritøsen er en gangs-investering, der kan holde rigtig længe, hvis man passer godt på den.

Pris og funktion på frituregryde

En frituregryde kan fås fra omtrent en plovmand og opefter. Det er sådan set ikke så mange penge, hvis man ser på, hvad man får for pengene: et multifunktionelt apparat, der kan tilberede alskens madformer og holde i mange år – og så er det heller ikke vildt dyrt i brug. Desværre bliver enkelte folk afskrækket af olien, for hvad gør man lige med den, når den er brugt? Det er såmænd slet ikke så svært: den skal bare hældes i en pose, som kan ryge med affaldet, hvis det er små mængder. Har man større mængder olie, kan man faktisk få det afhentet separat sammen med affaldet. Her kan det være en fin idé at gemme den oprindelige beholder, som man så kan hælde olien ned i efter brug. Så undgår man at stoppe afløbet til, og det sviner ikke ud over det hele. Hvis man gør det på denne måde, er det slet ikke så bøvlet, som nogen tror. Det er faktisk helt og aldeles ligetil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *