Lidt om professionel gaming

1 min at læse

professionel

Vidste du godt, at Danmark har nogle af de absolut bedste hold inden for e-sport? Hvis du ikke vidste det, så er du virkelig gået glip af noget. Inden for de seneste år har unge danskere nemlig udviklet sig markant inden for sporten og virkelig gjort sig internationalt bemærkede.
Men hvad er e-sport egentlig for noget? For mange er det svært at forstå, at gaming også kan være en form for sport. Det er da heller ikke en sportsgren i den helt klassiske forstand. Men det er alligevel en form for sport i den forstand, at der nu er tilskuere og konkurrencer.

Om e-sport

Lad os tage det helt fra begyndelsen. For at forstå, hvordan gaming pludselig er blevet noget, som man kan gøre professionelt, er man nemlig nødt til at have en forståelse af, hvad e-sport er. E-sport er på mange måder som andre typer af sport, bortset fra at der ikke her er fokus på fysisk udfoldelse men på gamingen.
Her er det altså dygtigere gamere, der konkurrerer mod hinanden – nogle gange individuelt, men ofte som hold. I Danmark har vi for eksempel Astralis, en gruppe af unge spillere, der konkurrer i Counter Strike.

Mediernes dækning af e-sport

Det mest fascinerende ved e-sport er faktisk den store opmærksomhed, som sportsgrenen inden for de seneste år har fået i medierne. Det er nemlig i høj grad mediernes opmærksomhed, der har haft betydning for, at e-sport er blevet så populært og er vokset så meget i størrelse.
I Danmark er det blandt andet end af de førende ungdomskanaler, DR3, som ofte viser e-sport direkte og som generelt følger turneringer og konkurrencer. Her har spillere og konceptet fået ret meget eksponering, og mange andre danske medier er fulgt efter med artikler og lignende dækning af området.

Hvordan bliver man professionel?

Er du selv gamer, så sidder du sikkert med stjerner i øjnene lige nu. For det ville være noget nær det fedeste i verden, hvis du endte med at kunne leve af at dyrke din passion, nemlig at game forskellige former for spil.
Men ligesom med alt andet sport er det benhårdt at nå til toppen i e-sportens verden. Det kræver virkelig, at du øver dig, dedikerer dig til det og spiller enormt meget. Men det kræver også, at du sætter andre ting og andre ambitioner til side i dit liv. Er du klar til det, så har du måske en chance.

Gå ikke ned på udstyr

En ting, der er enormt vigtig inden for e-sport, er at have sit udstyr i orden. Du må således på ingen måde gå ned på netop dette område, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at komme til tops.
Der findes masser af godt gaming udstyr på markedet, og det er op til dig at finde ud af, hvad du har brug for. Du kan blandt andet finde inspiration på hjemmesider som Webcafe.dk. Her kan du læse om de nyeste skærme, mus og tastaturer – blandt andet.

Aktuelle priser på iPhones

Den lækre skærm, det smukke design og den helt igennem fantastiske og æstetiske oplevelse du får, når du bruger en iPhone er kendt og...
Safety 4 real
1 min at læse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *