Kong Arthur i Dyrehaven

1 min at læse

kong arthur

Denne sommer præsentere det kongelige teater en ny opsætning af det klassiske eventyr om Kong Arthur og ridderne af det runde bord.

I Dyrehavens Ulvedal præsentere det kongelige teater historien om ’sværdet i stenen’ som en teaterforestilling ude i skoven mellem de store smukke træer. Du kan se forestillingen hver aften under åben himmel mellem den 24. Maj og den 2. Juli.

De fleste danskere kender historien om Kong Arthur og sværdet i stenen. Legenden siger at da England var ødelagt og splittet af borgerkrig kunne den der trak sværdet op af stenen redde England og forene kongeriget mod de ydre fjender.

Eventyret om Kong Arthur i Dyrehaven indeholder således alle de klassiske eventyr elementer, og udover sværdet i stenen er der også historien om ridderne af det runde bord og troldmanden Merlin der fungerede som den unge Kong Arthurs trofaste og vise rådgiver der stod ved hans side og hjalp ham med at reagere landet på en vis og en god måde.

Det er således denne klassiker fortælling om det gode mod det onde der bliver bragt til live af det kongelige teater i løbet af sommeren 2016.

Det er syvende år i træk at der opføres et skuespil i Ulvedalen under åben himmel og det bliver et spektakulært action brag der denne gang ligges op til. Der er plads til at 3600 publikummer hver aften kan sidde og nyde forestillingen hvor op mod 200 statister og heste der hver aften vil gå på scenen for at underholde dig.

I denne opsætning er der gået mange år siden Kong Arthur vandt kongeriget for sig og han er ved at blive gammel og svag, nogle siger gal. Mens Kong Arthur er ved at ældes er en ny ondskab ved at sprede sig i landet i form af den onde drage Belvarg der truer med at underligge sig hele landet hvis ikke nogen stopper den. Det er således op til Kong Arthur at overvinde den onde drage Belvarg der har underlagt sig England med sin onde magi og det er nu op til Kong Arthur og hans trofaste hjælpere at besejre dragen og tage magten i landet tilbage og på ny sikre freden i England.

Stykket tager ca. to timer at spille og der er lagt en pause ind på en halv time, du kan købe biletter der koster fra 125 kr. op til 550 kr. alt efter hvor godt man vil sidde naturligvis. De dyreste pladser er naturligvis dem der er tættest på scenen. Men lige meget hvor du ender med at sidde henne garantere vi at du vil kunne nyde forestillingen.

Du kan også bestille en særlig rundvisning bag scenen, den koster 75 kr. per person men så får du også et unikt indblik i hvordan en stor teater produktion fungere og hvor meget arbejde der egentlig er bag scenen og hvor mange ting der skal gå op i en højere enhed for at få det til at fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *