Hold dig sund og rask

5 måneder siden |  0 comments  |  Rejser

Når vinteren nærmer sig, kan det være svært at holde motivationen til at opretholde løberutinen, men det er vigtigt at holde motivationen oppe selvom det kan være mørkt og koldt om aftenen. Vi mister ofte motivationen til at holde os i gang, så vi kan holde vores kondition i form, og nogle hobbyer kan være svære at holde i gang om vinteren.

Hold dig i gang, også om vinteren

Du skal starte med at have styr på dit løbetøj og sko, så det ikke bliver en kold løbetur der skræmmer motivationen væk. I sommermånederne kan det være rigtig nemt at komme ud på løbeturen, men hvis du oplever at miste motivationen til at få løbet, er det en rigtig god idé at få fat i en løbemakker.
Det kan være der er en kollega der også dele interessen for at løbe, så i evt. løbe før eller efter arbejde, så kan i hjælpe med at motivere hinanden til at holde rutinen ved lige, og henover de mørke vinterdage. Hvis det ikke er tilfældet, findes der også et utal af løbeklubber rundt omkring i landet, som løbe sammen et par gange om ugen. Det er en klar fordel at benytte sig af sådanne løbeklubber, og det kan selvfølgelig betyde at du kan finde nye venskaber.
Du kan få meget mere inspiration til hvordan du kan forbedre dine løbeture på lfa.dk, så du kan holde dig i gang.

Spil golf som en professionel

Det er sundt for kroppen at holde sig i gang, men der findes selvfølgelig mange andre måder hvorpå du kan holde dig i gang på. Hvis du er blevet fanget af golf-sporten, er det selvfølgelig dejligt men det kan være svært at spille golf her hjemme om vinteren, pga. vind og vejr. Derfor kan det være en fantastisk julegave til dig selv, hvor du kan komme ud og spille golf på nogle af verdens bedste baner f.eks. i Sydafrika, USA eller lige præcis hvor du har lyst til.
Det kan være at du drømmer om at komme ud og spille ørken golf i Arizona, eller PGA Tour banerne i Californien og det kan selvfølgelig være en stor udfordring at overtale familien til at tage på en golfrejse, hvis de ikke har fået øjnene op for golf endnu. Der findes et utal af golf baner i udlandet der er tilknyttet et resort, der har lækre pools og områder der netop er skabt til at skabe perfekte rammer for de familiemedlemmer der ikke finder samme glæde ved golfen. På Golfbreaks.dk kan du finde den rejse der passer perfekt til dig og din familie, så du kan få spillet lidt golf selvom sneen falder herhjemme.

Hold dig selv og din bedste ven sund

Det er vigtigt at holde vores egen krop og sjæl sunde, men det er også vigtigt at holde menneskets bedste ven sund. Det kan gøres på mange måder, du kan f.eks. tage hunden med ud på løbeturen, så du slipper for at løbe helt alene. Ligesom for os mennesker er det også vigtigt for hunden at få en sund kost, det er ikke altid lige nemt at finde det rigtige foder til hunden, men det er ikke mindre vigtigt at denne grund. På Gilpa.dk kan du få vejledning til at få den helt rigtige kost til familiens dejlige hund, så den også holder sig sund og rask.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Brug muligheden for at låne til at komme på ferie

Hvis du mangler penge på kistebunden, så kan et forbrugslån nemt være løsningen for dig. Et forbrugslån er et lån, som bruges til at dække hverdagens forbrug. Det er således ikke et lån, hvor du låner penge rettet mod noget specifikt såsom huskøb, ny...

Read More...

Erstatning ved flyforsinkelse

Få erstatning ved flyforsinkelser og aflysninger. Det er din ret som forbruger at få erstatning, hvis din planlagte fly tur afløses eller der sker en forsinkelse – som du ikke er skyld i. flyselskaber har erstatningspligt, men det er ikke alle der er...

Read More...

Bestil vinterens rejse til Thailand

I vintermånederne er der mange danskere, der har behov for at komme ned i varmen og mærke solen på huden. Vejret her i Danmark er ikke noget at råde hurra for, så derfor søger mange mennesker mod varmere himmelstrøg. Man skal dog et stykke, hvis man...

Read More...