Høj kontorstol gjorde Tobias’ hverdag lettere at komme igennem

1 min at læse

kontorstol med høj ryg

Tobias er 32 år, og arbejder på et kontor i en større by, og har gennem de sidste 8 år af hans liv, arbejdet på kontorer rundt om i landet. Han har gennem sin karriere kommet med forskellige konklusioner om, hvad der er bedst for hans ryg, med et stillesiddende job, som kontorarbejder.

De rigtige indstillinger gjorde udfaldet

Tobias var klar over, at han ikke bare kunne ignorere sine smerter, som kom fra ryggen. Han havde, som så mange andre med stillesiddende arbejde, hørt hvor vigtigt det er, at man har de rigtige kontorstol indstillinger, og ikke sidder med krummet ryg en hel dag, og på den måde belaster ryggen. Tobias udtaler ”Jeg havde en ældre kollega på min forhenværende arbejdsplads, og han havde arbejdet på kontor i 20 år. Dengang han startede var der ikke særlig meget fokus på, at passe på sin ryg, som der er i dag, samt kvaliteten af høje kontorstole er blevet meget bedre i dag, end den var før i tiden. Han havde store problemer med ryggen, og selvom han var oppe og gå en lille tur, så ofte han kunne, havde han stadig store smerter, og endte i sidste ende med at opsige sit job”. Denne historie er blandt mange andre af samme slags, hvorpå folk med stillesiddende arbejde, ikke får rørt sig nok i deres fritid, og døjer med deres ryg. Det kan resultere i førtidspension, og derfor kunne det også være en mulighed for staten, at give tilskud til stole mener Tobias ”Jeg synes, at staten skal gå ind, og give et bidrag til nogle bedre stole, så arbejdsforholdende kan blive bedre ude på kontorerne i Danmark – det er i sidste ende dem, som får en belastning i samfundet, hvis en person bliver arbejdsløs”.

Fik den helt perfekte høje kontorstol

Efter megen søgen, og længere debat med sin chef, fik Tobias en god stol, hvor firmaet gik ind og betalte en del af den. Stolen han i sidste ende valgte at købe, var denne høje kontorstol: http://dankontorstole.dk/8-kontorstole-hoj-ryg. Der er mange fordele ved netop denne stol, og nogle er dem er synkron vip i sædet, sædedybden og højde kan justeres uafhængigt af sædet, et armlæn som kan indstilles i 6 forskellige positioner, samt kan klare helt op til 150kg, som også var en fordel for Tobias. Stolen bidrager med en god blodcirkulation, og det er en af de ting, som er meget vigtige i forhold til at sidde stille hele dagen. Stolen er også beregnet til at sidde ned i 12 timer, i løbet af en dag, og er derfor ideel til kontorarbejde.

Hvis du også døjer med ryggen, så tag et kig på nogle guides og artikler, som findes på nettet. Der forskes meget i netop dette emne, så dine skuldre, lænd og ryg kan holde resten af livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *