Gaveidéer til alle lejligheder

gaveideer

3 år siden |  0 comments  |  Nyheder

De berømte træfigurer fra Kay Bojesen er den perfekte gaveidé til et hav af forskellige vigtige begivenheder. Siden 1930’erne har de populære dyr været en fast bestanddel af de danske hjem. Designet har vist sig at være tidløst, da det stadig er aktuelt den dag i dag. Læs mere hos KopK.dk og få mere inspiration til den perfekte gave til dine kære.


Gaveidé til barnedåben


Kay Bojesens vision var at skabe legetøj, der samtidig var lækkert at se på. De sjove figurer udspringer af hans fantasi og viser morskab og leg. Netop derfor er disse træfigurer perfekte som gave til en barnedåb. Det kunne f.eks. være en sangfugl, der ville pynte på ethvert børneværelse. En dåbsgave skal gerne være noget, der kan følge barnet hele livet, og på grund af figurernes gode kvalitet, er dette i den grad muligt. Træfigurerne bliver produceret i det fineste kvalitetstræ, og dette sikre at det fint kan holde til leg i mange år. Alle figurerne fra Kay Bojesen vil være en perfekt gave til barnedåben, da de alle henvender sig til børn. Den fine tinsoldat vil være så fin på et drengeværelse. Hvis du virkelig vil glæde både forældre og barn, kan du give dem de fine alfabetklodser, så barnet kan lære og lege på samme tid.


Den perfekte studentergave


I det brede sortiment at fine træfigurer, kan du selvfølgelig også finde den perfekte studentergave. Mange unge mennesker har alt hvad de skal bruge i dag, og derfor kan det være svært at finde en gave til studenten. Gaven skulle også gerne være et evigt minde om studentertiden, et minde der skal holde for evigt. Her er den oplagte gave den populære abe, med de lange arme og ben. Som noget forholdsvist nyt, kan man købe en fin håndmalet studenterhue til som tilbehør til aben. Dermed bliver aben den perfekte gave til studenten.

Gaven til brudeparret


Når man skal til bryllupsfest, er der masser af kærlighed i luften. Gaven må meget gerne symbolisere denne kærlighed, der er mellem det nygifte par. Her er turtelduerne den perfekte gave til brudeparret. Turtelduerne består af en mørk og en lys turteldue og repræsentere smukt to forelskede mennesker. Bryllupsdagen er en helt speciel dag, og minder fra denne dag tager man med sig videre i hele livet. Derfor skal gaven være tidløs og lavet af en kvalitet, så den holder hele livet.


Gaven til konfirmanden


Den helt klassiske gave til konfirmanden er penge. Det er både kedeligt og uopfindsomt, og derfor må man gerne gøre lidt mere ud af det. Konfirmanden skulle gerne huske den dag resten af livet. Alle træfigurerne er lavet i et klassisk dansk design, som de fleste sætter pris på. Derfor vil en af disse figurer med garanti falde i god jord hos konfirmanden. Til pigen er det oplagt at købe det fine turteldue sæt, elefanten, hunden eller måske den lyserøde sangfugl. Helt klassisk ville det være at købe aben, da næsten alle i Danmark kender til denne fine figur.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få den rette hjælp til at finde gode julegaver

Det er snart ved at blive den tid på året, hvor man skal give sig i kast med julegaveræset. Juletiden er en herlig tid, men den bliver altid kun bedre af at glæde sine kære medmennesker med gaver, som de er glade for at modtage. De fleste kender dog...

Read More...

Brug for penge nu og her?

Man kan altid komme i en situation hvor man pludselig står og har brug for penge hurtigt. Det kan være at der er noget der er gået i stykker og skal skiftes ud med det samme (det er svært at klare sig uden køleskab eller telefon) eller der kan komme...

Read More...