Forkælelse til dit barn på 3 måder – du nok ikke havde tænkt på

1 min at læse

Barn - hjemmesko

Der er ikke noget bedre end at forkæle sit barn. Barnet bliver glad, og du bliver dermed også glad. Det føles godt at få – men endnu bedre at give. Sommetider er forældre dog tilbøjelige til at forkæle med snacks, sene sengetider eller tivoli, og selvom disse ting også er super fine, så kan det nogle gange være sjovt og ikke mindst givende at tænke ud af boksen! Her får du et bud på 3 slags forkælelse, du (muligvis) ikke selv har overvejet før. Hvem ved…? måske får du igen i år prisen som supermor?

  1. Kraniosakral-terapi

Kranio-a-hva-for-noget? Kraniosakral-terapi er måske ikke noget, de fleste kender, men ikke desto mindre kan rigtige mange børn (og voksne) have gavn af det. Formålet med kraniosakral-terapi er at sørge for, at nervesystemet har de bedste betingelser at fungere under. Det er ikke noget voldsomt, og selve terapiformen er meget blid, idet terapeuten arbejder med kraniets og ansigtets knogler, nakken, rygsøjlen, korsbenet og halebenet. Kraniosekral-terapien har en regulerende effekt på nervesystemet, og en sådan behandling bidrager derfor til større daglig velvære, hvilket dit barn utvivlsomt vil sætte stor pris på, selvom det intet har meget med slik at gøre.

  1. Hjemmesko af rigtig god kvalitet

Dette lyder muligvis som en rigtig kedelig gave, og dit barn vil måske også kigge en smule underligt på dig, når du præsenterer dem. Men tæl du blot til 20, og før du er færdig, er det gået op for dit barn, hvor skønt det er at have luksus på fødderne! Mange børn elsker at have hjemmesko på – både fordi de kan være rigtig flotte, men især fordi det er rart altid at have varmen fødder. Bundgaard hjemmesko er hjemmesko, der emmer af kvalitet. I gennemsnit tager hver sko mellem 3-4 timer at sy. De producerer hjemmesko til alle aldre og behov, og du kan for eksempel få en variant kaldet pre-walker, som er en rigtig god sko, hvis dit barn er ved at lære at gå. Køb Bundgaard hjemmesko her.

  1. En tur på væggen

Uanset om du har en dreng eller en pige, er ”en tur på væggen” anbefalelsesværdigt. Men hvad er det egentlig, vi snakker om? En klatretur selvfølgelig! Det bliver mere og mere populært at klatre, og inden du tænker på, hvor farligt og umuligt det er, bør du tage en dyb vejrtrækning. Det er nemlig således, at der overalt i Danmark findes centre, hvori du og dit barn kan få lov at klatre, og der er ingen fare ved det, da I er spændt forsvarligt fast i seler og reb. Denne oplevelse er både sjov og ikke mindst lærerrig, og er dit barn over 10 år, så vil den med stor sandsynlighed falde i god jord, da det er en blanding af action og spænding kombineret med noget helt nyt, de kun har set i tv. Sidst, men ikke mindst, binder oplevelser som disse jer tættere sammen, og de giver jer noget at se tilbage på, hvilket altid er godt at have i erindringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *