Følg denne linkbuilding guide, hvis du vil til tops

1 min at læse

linkbuilding

SEO er ikke bare toppen af lagkagen, rosinen i pølseenden eller prikken over i’et. Det er en meget vigtig ingrediens i enhver forretningsplan. Er du ikke helt sikker på, hvad vi mener, så kan du altid starte her med Danmarks største linkbuilding guide. Det kan være, at du har været ude og bruge en masse penge på en ny hjemmeside og nus er den bare kanon godt ud! Det sidste du har lyst til, er at din konsulent spørger dig og du har lyst til at investere flere penge for at gøre den synlig i søgemaskinen. Men, Google bliver nødt til at få fortalt lidt om din virksomhed, sådan den på bedste hvis kan fremvide hjemmesiden i søgeresultaterne. Mange virksomheder som har bygget en fantastisk hjemmeside spørger os, om vi ikke lige kan smide lidt SEO på den. Men, det er ikke sådan det virker. Man bager ikke først en kage og så smider SEO på toppen. Nej, du mikser ingredienserne sammen fra starten af.

Planlægning, planlægning og planlægning

Nu vi snakker SEO, så skal du planlægge mange ting; Struktur, indhold, CMS, URL og webdesign, som vil give de bedste resultater for netop din virksomhed. Det er vigtigt at tage det hele fra starten af. Her kan en SEO konsulent hjælpe, men hvis du startede i den forkerte rækkefølge, så tager det mere tid og energi – og flere penge at opnå de samme resultater.

Dette betyder også, at du ikke skal snydes af pæne overskrifter. Det kan være at din CMS sælger fortalte dig, at systemet var SEO og optimeret. Det er vigtigt at du holder begge ben på jorden her. Det er nemlig ikke alt det SEO du har behov for. Overhovedet. Du burde vide nu, at CEO ikke kun handler om kode. Google kigger nemlig ikke på kode, men på indhold.

Der er over 200 faktorer, som spiller ind når Google skal bestemme, hvor du skal ligge på resultatlisten – og mange af disse faktorer ændres flere gange om året. CMS kode er kun en meget lille del af det samlede billede. Ved at give dig de rette værktøjer kan en SEO venlig CMS hjælpe, men det tager meget mere at dominere søgeresultaterne.

Kongen af faktorerne er indholdet. Indholdet er kongen over det hele. Djævlen er detaljen, nøgleordene. Din CMS kan ikke rigtigt hjælpe med det her og du køber jo ikke en ny stegepande og samtidig håber på, at du vil være en Michelin stjernekok i morgen.

SEO er ikke nyt. Der er rigtigt mange chefer og managere, som ikke er blevet oplært i vigtigheden af SEO. Ja, CMS sælgere er sælgere og derfor oversælger de alting. De guider ikke i den rigtige retning og de forvirre mere end de gavner. Det er jo high tech og moderne marketing teknologi, og hvis du ikke helt kan forstå det, så er du ikke den eneste. Men, hvis du stiller de rigtige spørgsmål, så vil du vinde i sidste ende. Det er derfor vigtigt, at du læser vores guide, sådan du står bedre i en forhandlingssituation.

Lidt om professionel gaming

Safety 4 real
1 min at læse

Aktuelle priser på iPhones

Den lækre skærm, det smukke design og den helt igennem fantastiske og æstetiske oplevelse du får, når du bruger en iPhone er kendt og...
Safety 4 real
1 min at læse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *