Fem råd til en stærk online-virksomhed

10 måneder siden |  0 comments  |  Teknologi

Den digitaliserede verden gør det endnu mere nødvendigt, at man har helt styr på sine online-områder i virksomheden. Det bliver selvfølgelig tydeliggjort ekstra meget, hvis hovedproduktet foregår online, men det er også vigtigt, hvis man bare bruger internettet i forbindelse med sekundære områder, som kan være lige så vigtige.

Digitaliseringen fortsætter sin enorme udvikling, og der er ingen tegn på, at det vil gå den modsatte vej i de kommende år. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at man i en virksomhed er opmærksom på, hvordan man styrker netop denne del mest muligt. Der er en række områder, hvor det kræver et stort fokus, og hvor man sommetider også er nødt til at investere både tid og penge, hvis resultatet skal blive godt.

Til gengæld kan det ofte også betale sig på den lange bane, at man har lavet netop denne indsats, og det er værd at tage med i overvejelserne. I de følgende afsnit kan du læse om nogle af de områder, hvor en indsats kan være en god idé på online-området.

Intranet


Intern kommunikation er vigtigt i mange virksomheder, og det er samtidig vigtigt at have en god struktur på det. Hvis de ansatte ikke informeres ordentligt, kan det skabe uro og utilfredshed, og det er derfor også en god idé at have et fælles forum. Her kan de ansatte få mulighed for at ytre sig og blive hørt, ligesom der måske kan være mulighed for at skabe nogle saglige debatter.

Derudover er det selvfølgelig oplagt, når man skal informere de ansatte i et fælles forum, for det er en nem måde at nå ud til mange på én gang. Til et godt intranet skal man selvfølgelig have en god udbyder, som kan bygge det optimale setup. Læs mere om intranet software her, som kan være en god mulighed.

SoMe


Sociale medier er buldret frem i det seneste årti, og der er en grund til, at det er blevet så effektivt et middel for mange virksomheder. Det er et sted, hvor det er nemt at sprede et budskab, og det er nemt at skabe en stor rækkevidde for eksempelvis opslag på Facebook. Derfor skal indsatsen også være struktureret og gennemtænkt, for de store virale muligheder kan også være farlige, hvis man ikke har gjort sit forarbejde grundigt nok.

Sørg for, at du rådgiver dig med eksperter, hvis du ikke selv har den fornødne viden inden for sociale medier.

Webhotel


Du skal selvfølgelig også have den rette hjemmeside, og hertil har du brug for en udbyder, som kan opfylde dine behov. Det kan handle om, at du skal have bygget din hjemmeside rigtigt op, så den opfylder dine krav og er æstetisk flot. Derudover kan det handle om hastigheden af din hjemmeside og supporten, hvis der opstår uventede problemer eller udfordringer.

BI


Vil du tage den et skridt videre, kan du kigge lidt på det såkaldte Business Intelligence. Det handler om smarte systemer, som kan optimere en lang række processer i virksomheden. Man udnytter kort fortalt sine data bedre, og det kan give en større indsigt i forskellige vigtige områder.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Aktuelle priser på iPhones

Den lækre skærm, det smukke design og den helt igennem fantastiske og æstetiske oplevelse du får, når du bruger en iPhone er kendt og elsket af mennesker verden rundt. I det følgende vil se på nogle af de aktuelle priser på iPhones, så også du kan få...

Read More...

Svært ved at finde det rette ur? Kig på stort udvalg

Et ur er en repræsentation af den person man er, ligesom alle de andre ting vi har på såsom de diverse tøjartikler man som regel går med. Og det er derfor kun forståeligt, at folk som har tænkt sig at gå med ur vil bruge lige så lang tid på at ov...

Read More...

Få bredbånd ind i dit budget

Går du rundt med et ønske om at få noget bredbånd, som måske er noget som du aldrig tidligere har brugt penge på så er der stor sandsynlighed, at du er nødt til at få dette bredbånd ind i dit budget således, at du kan se hvilke priser der vil være go...

Read More...