Derfor er et vitrineskab et must have

1 min at læse

vitrine

Hvad tænker du på, når du hører ordet vitrineskab? Tænker du på det skab med glaslåger hjemme hos dine bedsteforældre som indeholder din mormors mågestel, eller tænker du på et råt skab i metal, som er stylet til perfektion i et boligmagasin?
Lige meget hvad du forbinder med vitrineskabet, er en ting sikkert: Det er et absolut must have i ethvert hjem. Hvorfor, tænker du måske? Jo, læs med videre her, og find ud af hvorfor du har brug for et vitrineskab i dit hjem.

Det kendte glasskab er kommet på mode igen

Er du også en af dem, der genkender vitrineskabet fra dine bedsteforældres eller forældres hjem, overrasker det dig måske en smule at skabet der mest er kendt for at huse mågestel, er moderne igen.
Hvis du til gengæld har stødt på skabet i et boligmagasin og allerede har fået øjnene oppe for hvor genialt skabet er, ved du måske allerede hvor fed en indretning man kan skabe med vitrineskabet.
Vitrineskabet der er på mode i dag, har selvfølgelig ændret sig stilmæssigt fra det, som var populært tidligere. Nu om dage er det populære skab genopstået i nye materialer, farver og designs, som for eksempel det rå vitrineskab i stål eller det lette lavet af en lys og luftig træsort.

Et alsidigt møbel til opbevaring og udstilling

Vitrineskabet er mest kendt som skabet, hvor det fine kaffestel bliver opbevaret, men det kan heldigvis blive brugt til meget, meget mere end det. Det er kun din egen fantasi der sætter rammerne om, hvordan du vil indrette dit vitrineskab.
Ofte er det en god idé at bruge skabet som en form for udstillingsmontre, da det er perfekt til det formål. Desuden skal man tænke på, at skabet er gennemsigtigt, og derfor hurtigt kan se rodet ud.
Derfor er det heller ikke en hel dum idé at bruge skabet til at have de fine kaffekrus i, den dyre vase eller de fine coffee-table bøger.
Vil du vide mere om vitrineskabet, kan du læse denne udførlige guide til hvordan du vælger det rette skab.

Vitrineskabet kan være prikken over i’et i din indretning

Vitrineskabet er virkelig et smukt skab, og det er uden tvivl også derfor at det er blevet så populært igen. Selve skabets indre kan indrettes smukt, men det ydre kan også være med til at gøre din boligindretning spektakulær.
Når du kombinerer dit vitrineskab med forskellige planter, belysning, møbler, tæpper, farver og så videre, vil du kunne opnå en spændende indretningsløsning, som vil få dit hjem til at ligne et af dem i boligmagasinerne.
Sammen med andre møbler som du har udvalgt helt specifikt til dit hjem, vil vitrineskabet virkelig komme til sin ret. Hvis du vælger at bruge det på kontoret, kan du få en spændende kombination ved at vælge det helt rigtige skrivebord til, og det samme gør sig gældende i stuen med spisebordet og sofaen.
På siden her kan du læse guides til hvordan du vælger de rigtige møbler til dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *