Brug for penge nu og her?

3 år siden |  1 comments  |  Nyheder

Man kan altid komme i en situation hvor man pludselig står og har brug for penge hurtigt. Det kan være at der er noget der er gået i stykker og skal skiftes ud med det samme (det er svært at klare sig uden køleskab eller telefon) eller der kan komme et tilbud så godt at man ikke kan sige nej til det.

Der er her flere måder du kan få penge på, og her gennemgår vi et par af dem.

Få et gratis lån


Der findes flere steder på nettet, bl.a. her, hvor du kan få et lån fuldstændig gratis. Det lyder måske fjollet at nogle skulle finde på at give dig et lån gratis, men det er egentlig ikke så underligt. De gør det nemlig fordi at de håber at du så kommer til dem næste gang du skal låne et større beløb, og så er det nemlig ikke længere gratis, for så kommer der renter på.

På den måde kan man sige at det gratis lån fungerer lidt som en slags branding for dem. Derudover er der også det ved det at lånet er relativt kort, som regel i 30 dage, og hvis ikke du betaler til tiden kommer der gebyrer på. Der er en del der kommer til at glemme det, og så tjener lånefirmaet også nogle penge på den måde.

Har man brug for penge her og nu uden at der er nogen der stiller spørgsmål er det her den nemmeste måde at gøre det på – bare husk at sørg for at lever pengene tilbage inden perioden er gået, sådan at det bliver ved med at være et gratis lån.

Hør familien


En anden måde at få et gratis lån på kan være ved at høre familien om ikke der er nogen af dem der kunne låne en lidt penge. Hvis man er heldig at have en mor eller et par bedsteforældre men nogle tusinde de godt kan undvære kan man som regel godt få lov til at låne dem i længere tid end du kan med de gratis lån der er på nettet, og man risikerer i hvert fald ikke gebyrer hvis ikke de bliver betalt tilbage.

På den anden side kan det være at man skal lægge øre til en række formaninger og udspørgninger om hvorvidt man nu i virkeligheden har brug for pengene, om det nu er en god ide at købe det man skal købe, hvorfor man ikke bare selv har sparet penge op osv. Så kan det nogle gange være bedre og nemmere bare at låne dem over nettet i stedet.

Hvis du skal låne flere penge


Ovenstående virker rigtig fint hvis du har brug for mindre beløb, men for beløb over 5.000 er det som regel svært at finde et gratis lån, ligesom det ikke er lige så nemt at finde familiemedlemmer der kan låne penge til en. Derfor bliver du her nødt til at finde en anden måde at få pengene på, og her kan du enten låne pengene på nettet eller gå ned at snakke med banken.

Hvis du kigger på denne side kan du se en oversigt over de steder hvor man kan låne penge, og som du kan se er der ret mange penge tilgængelige, men man får også lov til at betale for det i form af renter og gebyrer.

Et andet alternativ er derfor at gå ned i banken og høre om man kan få en kassekredit. Her kan det være at det kræver lidt overtalelse, men til gengæld er renten noget lavere, så hvis det lykkes er der mange penge at spare.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få den rette hjælp til at finde gode julegaver

Det er snart ved at blive den tid på året, hvor man skal give sig i kast med julegaveræset. Juletiden er en herlig tid, men den bliver altid kun bedre af at glæde sine kære medmennesker med gaver, som de er glade for at modtage. De fleste kender dog...

Read More...

Gaveidéer til alle lejligheder

De berømte træfigurer fra Kay Bojesen er den perfekte gaveidé til et hav af forskellige vigtige begivenheder. Siden 1930’erne har de populære dyr været en fast bestanddel af de danske hjem. Designet har vist sig at være tidløst, da det stadig er aktu...

Read More...