Bestil vinterens rejse til Thailand

2 år siden |  0 comments  |  Rejser

I vintermånederne er der mange danskere, der har behov for at komme ned i varmen og mærke solen på huden. Vejret her i Danmark er ikke noget at råde hurra for, så derfor søger mange mennesker mod varmere himmelstrøg. Man skal dog et stykke, hvis man vil være garanteret sol og sommer i vintermånederne. I Thailand er man sikret dejligt vejr og masser af sol. Om vinteren er flybilletter til Thailand ovenikøbet billige, så der er ingen grund til ikke at tage af sted. Med flybilletter til Thailand er du klar til at opleve østens mystik og en helt fantastisk kultur. Det thailandske folk er meget gæstfrie, og de står altid klar til at byde dig velkommen.

Besøg turistmagneten Phuket


Phuket er en sted, som har nogle af verdens bedste strande. Når man tager til Phuket, er det altså for at nyde det azurblå vand og de dejlige strande. Stedet er dog også kendt for at være en magnet for europæiske middelaldrene mænd, som leder efter en thailandsk kone. Så man skal være forberedt på, at man nok langt fra er de eneste turister i byen.
Faktisk vrimler det med turisterne inde i centrum af byen. Særligt om aftenen og om natten er der fuld gang i den. Hvis man vil lidt væk fra de andre turister, kan man f.eks. leje sin egen private bungalow, med adgang til egen strand. Dette er dog for folk med en stor pengepung. Øen er på størrelse med Bornholm og er spækket med hoteller.
Der er derfor hoteller i enhver prisklasse. Hvis man ikke har noget i mod at tilbringe sin ferie sammen med en masse andre turister, er det helt sikkert værd at opleve Phuket. Man kan nemlig stadig opleve den helt særlige thailandske kultur.

Oplev storbyen Bangkok


Bangkok er på mange måder en ret sindssyg by fyldt af kontraster. Byen byder på så mange spændende oplevelser, at man aldrig helt får oplevet alt hvad byen har at tilbyde. Hvis man vil starte et sted, kan man jo starte med at lægge vejen forbi et af byen tusinde gadekøkkener. Her kan man opleve sand og autentisk thailandsk kultur og gastronomi. De lokale elsker disse små gadekøkkener, og lægger vejen forbi flere gange dagligt.
Hvis man vil spise som en af de lokale, er det altså her man skal spise sin aftensmad. I de forskellige boder kan man købe alle mulige og umulige thailandske specialiteter, som er mere eller mindre appetitvækkende. Hvis man ikke er så modig, kan man jo altid undgå de lidt mere eksotiske retter såsom kakerlakker og lignende. Bangkok er en meget larmende by, der altid er gang i.
Du kan opleve gang i den, men også thailændere i alle aldre, der står og laver gymnastik i en af de mange parker. Når du er i Bangkok skal du også give dig selv den oplevelse at lægge vejen forbi nogle af de mange buddhistiske templer. Vær opmærksom på at der kan være regler for påklædning.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Brug muligheden for at låne til at komme på ferie

Hvis du mangler penge på kistebunden, så kan et forbrugslån nemt være løsningen for dig. Et forbrugslån er et lån, som bruges til at dække hverdagens forbrug. Det er således ikke et lån, hvor du låner penge rettet mod noget specifikt såsom huskøb, ny...

Read More...

Erstatning ved flyforsinkelse

Få erstatning ved flyforsinkelser og aflysninger. Det er din ret som forbruger at få erstatning, hvis din planlagte fly tur afløses eller der sker en forsinkelse – som du ikke er skyld i. flyselskaber har erstatningspligt, men det er ikke alle der er...

Read More...

Hold dig sund og rask

Når vinteren nærmer sig, kan det være svært at holde motivationen til at opretholde løberutinen, men det er vigtigt at holde motivationen oppe selvom det kan være mørkt og koldt om aftenen. Vi mister ofte m...

Read More...