Beskyt dig imod kønssygdomme med slikkelapper

1 min at læse

tunge

Vi danskere er glade for sex. Det er der slet ingen tvivl om. Og vi nyder sex og er efterhånden heller ikke så bange for at snakke om det, som vi var for bare 10 eller 20 år siden. Og det er enormt godt.
En åbenhed omkring sex åbner nemlig også for en dialog for mange rigtig vigtige samtaler omkring netop det seksuelle. For eksempel er det muligt at tale om, hvordan seksuel nydelse bør være en betingelse for begge parter i samlejet. Eller om hvordan det er vigtigt at beskytte sig, så man undgår seksuelt overførte sygdomme.

Mange unge ved ikke nok om beskyttelse

Og lige netop når det kommer til kønssygdomme er det enormt vigtigt at være åbne, formidle og holde sig informeret. Mange har nemlig en tendens til at undervurdere, hvor vigtigt det er at beskytte sig.
Mange ved heller ikke nok om, hvordan man så beskytter sig tilstrækkeligt. For eksempel er mange unge af den opfattelse, at et kondom er alt, hvad man behøver. Men det er ikke nødvendigvis rigtigt. Mange former for seksuelt samkvem involverer nemlig andre former for berøring, og kræver derfor andre former for beskyttelse.

Oralsex kan give kønssygdomme

Mange ved for eksempel ikke, at oralsex også kan være en synder, når det kommer til overførsel af seksuelle sygdomme. Her er man nemlig også i meget intim kontakt, og der udveksles spyt og andre former for væsker. Her kan nogle typer af sygdomme derfor også smitte.
Der er ikke stor sandsynlighed, for at de normale kønssygdomme kan smitte via oralsex, men det er en risiko, som alligevel er eksisterende. Derfor er det en god idé at beskytte sig, hvis man gerne vil minimere risikoen for blandt andet herpes, klamydia og gonorré. Men hvordan beskytter man sig under oralsex?

En slikkelap er svaret på bekymringerne

Faktisk er det ret simpelt at beskytte sig i forbindelse med oralsex. Det er dog samtidig noget, som ikke ret mange mennesker er bevidste om, at man kan. Men svaret ligger lige for, og det hedder en slikkelap. Ordet lyder slidt sjovt, men det forklarer det faktisk meget godt.
En slikkelap er nemlig en lille lap, som man kan lægge for, inden man udfører oralsex. Lappen lægges over et specifikt område, som den så beskytter. Den er designet så tyndt, at man stadig kan opnå nydelse. Man kan læse mere om slikkelapper her.

Hav altid beskyttelse liggende

Sex er sjovt, sundt og dejligt. Men der er en risiko forbundet, og den skal man være sig bevidst om. Er man det, så er man nemlig altid klar til at have sex. Derfor er det en god idé altid at have beskyttelse liggende.
Beskyttelse kan komme i mange former, og det samme kan alt det sjove sexlegetøj, som kan gøre et samleje sjovere og vildere. Man kan med fordel have sig en samling af det hele, og man kan blandt andet finde inspiration til sexlivet, sexlegetøj og beskyttelse hos Open Worlds hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *