Aktuelle priser på iPhones

1 år siden |  0 comments  |  Teknologi

Den lækre skærm, det smukke design og den helt igennem fantastiske og æstetiske oplevelse du får, når du bruger en iPhone er kendt og elsket af mennesker verden rundt. I det følgende vil se på nogle af de aktuelle priser på iPhones, så også du kan få fingrene i dette produkt, der siden den allerførste iPhone er gået sin sejrsgang verden over.

En iPhone udstråler på én gang eksklusivitet, elegance og lethed. Og med denne treenighed af kompetencer er det helt forståeligt, at iPhonen er blevet så populær, at den dagligt er genstand for en hel verdens begær. Men en iPhone er dyr, og hvis du gerne vil spare nogle penge, kan det absolut betale sig at holde øje med, om den pludselig sættes på tilbud eller blot sælges med et meget fordelagtigt abonnement.

Den bedste pris på iPhone 7


En iPhone 7 er det nyeste skud på stammen fra Apple og med cirka et år på bagen, er den i smartphone-regi ved at være en bedaget herre. Ikke desto mindre skal du stadig slippe i omegnen af 5000 kroner eller mere, hvis du ønsker at købe denne model uden abonnement. Og hvis du ønsker at erhverve dig telefonen hos et af de store teleselskaber i Danmark, kan du godt regne med, at prisen får yderligere et nøk opad.

Lige pt. kan du finde den billigste iPhone 7 hos Mobilshop.eu, der sælger den til 4.775 kroner. Hos Telia koster den derimod knap 6.000 kroner. Retfærdigvis skal det nævnes, at du får en mobilrabat på 1.500 kroner hos Telia, hvis du vælger at supplere med et abonnement. Det er altså således, at vi havner i en situation, hvor du godt nok kan finde dig en billig iPhone, men du skal også betale et stort beløb med det samme, hvor du med et abonnement gives en lidt smidigere tilgang til økonomien.

Få den billigste iPhone


Nu er det heldigvis sådan, at du rent faktisk ikke behøver at smide en formue efter en iPhone for at erhverve dig en særdeles fornuftig model. En iPhone ældes hurtigt, da der hvert år kommer en ny model. Så hvis du ikke nødvendigvis må eje det nyeste, kan du med stor fordel rette blikket mod eksempelvis en iPhone SE. Denne model kan du købe for under 2.000 kroner helt uden abonnement hos Elgiganten, og så har du en ny og særdeles fin iPhone, der sagtens kan fungere i lang tid.

Når du skal finde den aktuelle pris på en iPhone, er det en god idé at tage nettet til hjælp. Du kan for eksempel bruge pricerunner.dk, som altid er opdateret og viser dig, hvor du kan få de bedste priser. Vær blot igen opmærksom på, at de viste priser kan dække over forhold, som du skal tage med i dine overvejelser, når du ønsker at finde den bedste aktuelle pris på en iPhone.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få bredbånd ind i dit budget

Går du rundt med et ønske om at få noget bredbånd, som måske er noget som du aldrig tidligere har brugt penge på så er der stor sandsynlighed, at du er nødt til at få dette bredbånd ind i dit budget således, at du kan se hvilke priser der vil være go...

Read More...

Tag et sving forbi bredbåndsguiden

Hvis du skal ud og investere i noget internet så kan det være en ide at undlade at gøre noget som helst før du lige får kigget lidt på bredbåndsguiden, som nok skal sørge for, at du får det billigste bredbånd, som der overhovedet findes. For det er s...

Read More...

Følg denne linkbuilding guide, hvis du vil til tops

SEO er ikke bare toppen af lagkagen, rosinen i pølseenden eller prikken over i’et. Det er en meget vigtig ingrediens i enhver forretningsplan. Er du ikke helt sikker på, hvad vi mener, så kan du altid starte her med Danmarks største linkbuilding guid...

Read More...